välj glasmodell för gravering av dina egna idéer
Frågor och svar om köp och leverans

GRAVERADE GLAS
OGRAVERADE GLAS
BESTÄLLNINGSARBETEN
BILDKONST
OM GLAS DECO
KÖP & LEVERANS
MINA ANDRA SIDOR
STARTSIDA

DU KAN KÖPA ALLA DESSA GLAS ÄVEN UTAN MOTIV.

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inkluderar moms. Du betalar endast den valda glasmodellens pris, gravyrkostnad och eventuell fraktkostnad enligt postens normer.

Tillval
Tillval är presentaskar, presentinslagning och eventuellt textat hälsningskort för självkostnadspris.

Betalningsmöjligheter
Vid beställning av ett personligt motiv betalas i förskott. När vi har kommit överens om allt, skriver jag ut fakturan och skickar i mail. Den motsvarar ditt kvitto. Fakturan är samtidigt mitt arbetsblad också, därför bekräfta att allt som står där är korrekt.

Frakt
Fraktkostnad tillkommer varje paket efter vikt, enligt postens prislista. Självklart kan du hämta din beställning personligen.

Emballage
Jag emballerar med 20 års vana av ömtåligt gods. För att spara på miljön, köper jag sällan onödiga packmaterial, utan oftast använder jag skrynklat tidningspapper. Det händer att jag återanvänder starka, rena och hela begagnade ytterkartonger också av samma skäl.

Ångerrätt/Öppet köp
Om du köper en befintlig vara utan personlig anknytning, har du enligt lag 14 dagars öppet köp.
Returkostnaden står kunden för, och jag önskar glaset tillbaka väl packat som jag själv skickade.

För specialbeställningar där t.ex. namngravyr eller personliga motiv som gör att det blir osäljbart för mig efter retur, kan jag tyvärr inte lämna ångerrätt/öppet köp. Kunden har naturligtvis reklamationsrätt enligt svenskt lag.

Leveranstid
Jag har alltid fullföljt mina löften och skickat beställningarna på överenskommen tid. Skulle jag möta ett oövervinneligt hinder, tar jag kontakt och kommer överens om annat.

Önskemål från mig till mina kunder: När du mailar en förfrågan, lämna vänligen alla uppgifter/önskemål/funderingar med en gång. Om vi brevväxlar med flera mail, använd gärna Svara-funktionen, då har vi hela diskussionen i samma mail.

Din säkerhet - garanti
Vid större arbeten (t.ex. porträtt) skickar jag bild på färdig gravyr, innan jag skickar paketet. Du har då möjlighet till viss justering. På det sättet utesluter vi möjligheten till missnöje. Sedan skickar jag paketet i överenskommen tid och sätt, med överenskommen betalning.

Eftersom jag gör allt arbete från inköp till packning ensam, har du kontakt med en enda person från början till slut. Vad du än har för frågor eller önskemål, får du rakt besked direkt av mig.

Jag är mån om hela processen och kan vara stolt över att jag har haft så många nöjda kunder.


upp